Potřebuji řešit Nejčastěji hledáte logo

Potřebuji řešit

Slovo starosty

Úvodní slovo - listopad 2023

Milí sousedé,

dovolte mi, abych vám oznámil své rozhodnutí rezignovat na funkci starosty ke dni 31. října 2023. Se svým rozhodnutím jsem seznámil členy svého týmu s dostatečným předstihem, a tak má rezignace nevnese nestabilitu do vedení městské části. Jsem si jistý, že naše společné úsilí bude i nadále pokračovat nejen v realizaci započatých projektů, plánů a vizí, ale jsem zároveň přesvědčen, že mám v týmu schopného nástupce, který bude mít moji absolutní podporu.

Důvodem mého rozhodnutí po pěti letech intenzivní práce pro náš Újezd bylo přijmutí jedné z dalších výzev, které v životě přicházejí. Vracím se zpět do soukromého sektoru. Mohu vás ale ujistit, že neztrácím zájem o naši městskou část, neboť zůstávám aktivním členem týmu, jen v jiné roli. Jsem připraven přinášet stále nové impulsy a nápady, které přispějí k jejímu dalšímu rozvoji. Nerezignuji ani na svoji práci pro nás všechny v našem Újezdě, ani na svůj závazek udělat Újezd lepším a posunout ho ve všech směrech. Projekty, které jsem připravil, nebudou ztraceny, ani zastaveny. Ve své nové roli budu i nadále hájit zájmy naší městské části především v rámci hlavního města. Velmi rád se s vámi setkám na našich akcích, zastavím na pár slov nebo třeba jen tak na jedno, abych mohl naslouchat vašim názorům, potřebám, připomínkám a zapojovat vás do rozhodování o budoucnosti naší městské části. Jistě se shodneme, že to mnohdy není úplně snadné a ne vždy se podaří najít řešení, které všechny uspokojí. Jsem za tyto mnohé zkušenosti velmi rád, protože mě posunuly vpřed.

Děkuji všem svým spolupracovníkům, kolegům z rady i zastupitelstva, zaměstnancům úřadu i příspěvkových organizací za jejich profesionální přístup, spolupráci a nasazení. Díky nim jsme vytvořili silný a schopný tým, který dokáže plnit vysoká očekávání vás, našich občanů. A tak tomu bude i nadále.

Vážení občané, milí sousedé, děkuji vám za důvěru a podporu, kterou jste mi projevovali v průběhu uplynulých pěti let. Bylo mi ctí a potěšením vám sloužit jako starosta městské části Praha 21. Budu rád, pokud mi zachováte svou přízeň. Nic totiž nekončí. Naopak, začíná.

S úctou Milan Samec

Soubor_000.jpg

Osoba odpovědná za aktuálnost informací: Samec Milan
Published

Přihlášení / Můj účet

Můžete se přihlásit prostřednictvím sociálních sítí.

Kontakt

Úřad městské části Praha 21

Staroklánovická 260
190 16, Praha 9
tel.: +420 281 012 911
fax.: +420 281 971 531
el. podatelna: podatelna@praha21.cz
ID datové schránky: bz3bbxj
IČ: 00240923

Úřední hodiny

PO: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ÚT: Není úřední den
ST: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ČT: Není úřední den
PÁ: 8:00 - 12:00

Matrika v případě svatby omezený provoz