Potřebuji řešit Nejčastěji hledáte logo

Potřebuji řešit

  • Aktuality
  • Újezd nad Lesy má nového starostu. Stal se jím Michal Hazdra
Aktualita

Újezd nad Lesy má nového starostu. Stal se jím Michal Hazdra

Milan Samec, dosavadní starosta Městské části Praha 21, se rozhodl přijmout novou výzvu a vrací se zpátky do soukromého sektoru. Zastupitelé si zvolili jeho nástupce: stal se jím dosavadní 1. místostarosta Michal Hazdra. Milan Samec na radnici zůstává a v týmu radních se bude dál podílet na rozvoji této městské části.

Milan Samec se stal starostou Újezda v roce 2018. Od začátku byly jeho prioritami územní rozvoj a s ním spojené investice a v rámci   ICT digitalizace úřadu. Jeho působení na radnici bylo velmi úspěšné a za jeho práci mu patří velké díky. Zasadil se o to, aby se úřad stal přívětivým místem, kam občané rádi chodí.  Velkou měrou také rozproudil místní kulturní a komunitní život. Za jeho vedení bylo rozpracováno a dokončeno mnoho slibných projektů, jako například vznik nových parků, odpočinkových zón nebo sportovišť, či cyklostezek. Na novém starostovi pak bude na tyto projekty navázat.

Nový starosta má bohaté zkušenosti

Michal Hazdra má jako 1. místostarosta s lokální agendou bohaté zkušenosti. Jeho hlavní zodpovědností byly doposud finance, dotace, Újezdský zpravodaj a vedlejší hospodářská činnost, nově přibydou také místní spolky a audit. V jeho týmu radních bude kromě zmiňovaného Milana Samce také Richard Koza, Alena Motejlová a Lucie Filipinská, opírat se bude také o tým profesionálů působících v současnosti na úřadě.

Fanoušek rybaření a otec dvou dcer chtěl poznat úřad zevnitř

Michal Hazdra se vždy zajímal o věci, které se dějí v místě, kde žije. A postupem času se rozhodl se zapojit se více a poznat je i zevnitř. Před volbami v roce 2018 podpořil místní ODS, pomáhal s kampaní a materiály a po dobrém výsledku ve volbách se stal členem finančního výboru, dotační komise a také součástí redakční rady Újezdského zpravodaje.

To, co se nyní událo, změní v mém osobním životě snad úplně všechno. Práci pro Újezd se chci věnovat naplno, a tak opouštím své dosavadní zaměstnání. Velká změna to bude také pro moji rodinu, které děkuji za pochopení a podporu,“ říká o svém novém angažmá.

 

Michal Hazdra je ženatý, má dvě dcery a sám o sobě říká, že se snaží většinu problémů řešit s humorem. Svůj volný čas dělí mezi rodinu, rybaření, rád si zahraje kulečník nebo mariáš, zhlédne dobrý film nebo si vychutná dobré jídlo.

Michal.JPG

Osoba odpovědná za aktuálnost informací: Hardt Jiří
Published

Přihlášení / Můj účet

Můžete se přihlásit prostřednictvím sociálních sítí.

Kontakt

Úřad městské části Praha 21

Staroklánovická 260
190 16, Praha 9
tel.: +420 281 012 911
fax.: +420 281 971 531
el. podatelna: podatelna@praha21.cz
ID datové schránky: bz3bbxj
IČ: 00240923

Úřední hodiny

PO: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ÚT: Není úřední den
ST: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ČT: Není úřední den
PÁ: 8:00 - 12:00

Matrika v případě svatby omezený provoz