Potřebuji řešit Nejčastěji hledáte logo

Potřebuji řešit

Slovo starosty

Slovo starostky - říjen 2017

karla.jakob.cechova.jpg
Babí léto je, zdá se při pohledu z okna, už minulostí a podzim nastupuje mílovými kroky. Ničeho se nebojme, i podzim má své kouzlo a může přinášet příjemné zprávy a sdělení.
Například to, že se nám po letech dohadování podařilo dotáhnout rekonstrukci ohavné budovy na Rohožníku do úspěšného konce a v září jsme zkolaudovali novou budovu, která bude sloužit jako služebna Městské policie a klubovna skautů. Stěhování do nových prostor proběhne během října.
Úspěšně a včas se nakonec podařila dokončit i rekonstrukce podlah ve školní jídelně na druhém stupni naší školy, o které jsme uvažovali už v roce 2014, kdy jsme rekonstruovali školní jídelnu, ale z důvodu nedostatku finančních prostředků jsme opravu podlah nemohli realizovat. 
O těchto investičních akcích a jedné navíc se dočtete více na str. 7. 
Ráda bych touto cestou poděkovala všem z úřadu MČ, kteří se na jejich realizaci podíleli za jejich pracovní nasazení.
Z událostí, které nás v Újezdě čekají v říjnu, bych vás chtěla upozornit na setkání s autorkou projektu skate parku v Čentické ulici. Představí novou podobu multifunkčního hřiště, která vznikala ve spolu práci s žáky naší školy a Neposedou. Snažíme se o to, abychom celý prostor multifunkčního hřiště mohli využívat více a aby se zde kromě akcí „zaběhnutých“ daly pořádat i akce nové. Co byste říkali letnímu kinu nebo dopravnímu hřišti? Pokud máte nápady, přijďte se o ně s námi podělit. Pozvánku najdete na str. 5.
Další pěknou říjnovou pozvánkou je podzimní výstava ovoce a zeleniny újezdského Českého zahrádkářského svazu, která bude letos již potřetí obohacena o výtvarné práce dětí školy a školek z Újezda a Koloděj. To si nenechám ujít a už se moc těším. Přijďte se potěšit i vy.
Zajímavý bude jistě i výlov rybníku, na  kterém jsem, přiznávám  se, v Újezdě ještě nebyla, ale letos to hodlám napravit. 
Všechny pozvánky najdete uvnitř Zpravodaje, včetně té na říjnové oslavy a Lampionádu. Čtěte pozorně!
Přeji vám kouzelný podzim, milí Újezďáci.
Vaše starostka,
Karla Jakob Čechová
Published

Přihlášení / Můj účet

Můžete se přihlásit prostřednictvím sociálních sítí.

Kontakt

Úřad městské části Praha 21

Staroklánovická 260
190 16, Praha 9
tel.: +420 281 012 911
fax.: +420 281 971 531
el. podatelna: podatelna@praha21.cz
ID datové schránky: bz3bbxj
IČ: 00240923

Úřední hodiny

PO: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ÚT: Není úřední den
ST: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ČT: Není úřední den
PÁ: 8:00 - 12:00

Matrika v případě svatby omezený provoz