Potřebuji řešit Nejčastěji hledáte logo

Potřebuji řešit

Slovo starosty

Slovo starostky - červenec - srpen 2017

karla.jakob.cechova.jpg

My všichni, co máme doma kalendář naší školy, ho za pár dní budeme obracet na druhou stranu. Ano, je to tak, vstupujeme do druhé poloviny roku. Věřím, že bude stejně úspěšná, jako ta první. Nebyly to vždy měsíce veselé a snadné, ale o to víc se máme z čeho těšit.

Konečně se nám podařilo narovnat spoluvlastnictví pozemků a budovy Ideal Luxu. V červnu schválili zastupitelé na svém jednání koupi budovy společnosti Ideal Lux. Začínáme tedy pracovat na studiích rekonstrukce na polikliniku. Pokračujeme se stavbou hasičské zbrojnice a služebny městské policie a klubovny skautů.

Postoupili jsme do posledních etap stavby kanalizace na hlavní a v přilehlých ulicích, probíhají rekonstrukce plynovodu a opravy místních komunikací, parkoviště u fotbalového hřiště v Čentické ulici dostalo nový povrch. Připravujeme studii a poté veřejné projednání rekonstrukce skate parku v Čentické ulici a hřiště v Druhanické a modernizaci vstupu do školy v Polesné ulici. Během prázdnin budeme rekonstruovat jídelnu v budově druhého stupně školy a proběhne i rekonstrukce kotelny v MŠ Sedmikráska. Není toho málo, co myslíte?

V minulém čísle jsem psala o tom, že bychom měli problémy řešit se vzájemnou pokorou a úctou. Jsem ráda a přesvědčila jsem se o tom, že to umíme. Ne všichni, pouze ti, kteří opravdu chtějí věci posouvat vpřed a nejde jim jen o prázdné věty plné pohrdání ostatními a vymyšlených „pravd“ a (možná i) vlastní prospěch.

Nenechme se napálit populistickými žvásty, pojďme si užívat léta s chladnou hlavou a načerpat síly do druhé poloviny roku. Dopřejme si báječné prázdniny.

Přeji vám šťastné návraty domů z cest, milí Újezďáci.

Vaše starostka

Karla Jakob Čechová

Published

Přihlášení / Můj účet

Můžete se přihlásit prostřednictvím sociálních sítí.

Kontakt

Úřad městské části Praha 21

Staroklánovická 260
190 16, Praha 9
tel.: +420 281 012 911
fax.: +420 281 971 531
el. podatelna: podatelna@praha21.cz
ID datové schránky: bz3bbxj
IČ: 00240923

Úřední hodiny

PO: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ÚT: Není úřední den
ST: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ČT: Není úřední den
PÁ: 8:00 - 12:00

Matrika v případě svatby omezený provoz